Michael Kors

Voyager Medium Mf Top Zip Tote Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 26.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal PVC
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 30F8GV6T2B
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Geen
Serie Voya
Type sluiting Ritssluiting
Volume 17 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische schoudertas? Dan is de Voyager Medium Mf Top Zip Tote van Michael Kors perfect voor jou! Deze tas behoort tot de categorie schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze prachtige tas heeft een breedte van 42 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 26.5 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je essentials mee te nemen. De goudkleurige hardware geeft de tas een luxe uitstraling, terwijl het bruine PVC-materiaal duurzaamheid en stijl combineert.

Met de ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en dankzij het binnenvak met ritssluiting en de drie open binnenvakken kun je je items georganiseerd houden. De tas heeft een volume van 17 l, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Voyager Medium Mf Top Zip Tote is onderdeel van de Voya serie van Michael Kors en heeft het merkproductcode 30F8GV6T2B. De tas wordt geleverd zonder schouderband, maar kan gemakkelijk aan je arm worden gedragen.

Met deze tas ben je altijd klaar om op avontuur te gaan, of het nu een dagje winkelen is of een weekendje weg. Bestel nu jouw eigen Voyager Medium Mf Top Zip Tote en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies