MAIUM

Tote Bag Shale

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 48 cm
Laptop vak 16 inch
Materiaal Gerecycled nylon
Merk Maium
Merk kleurnaam Shale
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Deze Tote Bag van Maium is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame schoudertas. Met een breedte van 45 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 48 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 16 inch laptop, waardoor je je elektronica veilig en beschermd kunt meenemen.

Gemaakt van gerecycled nylon, draagt deze tas bij aan een duurzamere wereld. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaam. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor extra comfort en gemak tijdens het dragen.

De Tote Bag is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. De kleur van deze tas is Shale, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. Het merk Maium staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, waardoor je met deze tas een fashion statement maakt.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of gewoon je dagelijkse boodschappen doet, deze Tote Bag is de perfecte metgezel. Met zijn ruime formaat, duurzame materialen en stijlvolle design is deze tas een must-have voor elke modebewuste volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies