Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Cowboysbag

Shopper Moola Tawny

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 39 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Tawny
Merk product code 3196
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 10 l

Op zoek naar een trendy schoudertas die zowel praktisch als stijlvol is? Maak kennis met de Shopper Moola van Cowboysbag. Deze schoudertas is perfect voor dames die op zoek zijn naar een ruime tas met een eigentijds design.

De Shopper Moola heeft een breedte van 30 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 39 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je dagelijkse benodigdheden. Het 13 inch laptopvak zorgt ervoor dat je je laptop veilig kunt meenemen, terwijl het leer van hoge kwaliteit zorgt voor een luxe uitstraling.

De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne touch, terwijl de kleur Tawny van Cowboysbag zorgt voor een tijdloze look. Met de ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en dankzij de opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en meerdere buitenvakken, kun je alles georganiseerd houden.

Met een volume van 10 liter biedt de Shopper Moola voldoende ruimte voor al je essentials, of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg bent. Deze tas is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher die je outfit compleet maakt.

Ben je op zoek naar een schoudertas die zowel functioneel als fashionable is? Kies dan voor de Shopper Moola van Cowboysbag. Bestel hem nu en ervaar zelf het gemak en de stijl van deze trendy tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies