Tommy Hilfiger

Iconic Tommy Shoulder Bag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Materiaal Kunstleer
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Black
Merk product code AW0AW14181
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Magneetsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die je outfit helemaal afmaakt? Dan is de Iconic Tommy Schoudertas een absolute must-have voor dames. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 16 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

Deze schoudertas is gemaakt van hoogwaardig kunstleer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het merk Tommy Hilfiger staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze tas is daar geen uitzondering op. Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit.

De Iconic Tommy Schoudertas is voorzien van een handige magneetsluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. De tas is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look. Met de merkproductcode AW0AW14181 weet je zeker dat je een authentiek Tommy Hilfiger-item in handen hebt.

Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse benodigdheden wilt meenemen, de Iconic Tommy Schoudertas is de perfecte metgezel. Bestel hem vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies