Parkland

View 600D Poly Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 55 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 33 cm
Materiaal Gerecycled PET
Merk Parkland
Merk kleurnaam 600D Poly Black
Merk product code 20004
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 52 l

De View weekendtas van Parkland is perfect voor kinderen die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle tas. Met een breedte van 55 cm, een diepte van 29 cm en een hoogte van 33 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al hun benodigdheden. Gemaakt van gerecycled PET-materiaal, draagt deze tas bij aan een duurzamere wereld.

De View weekendtas heeft een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor hij gemakkelijk kan worden aangepast aan de voorkeuren van uw kind. De ritssluiting zorgt ervoor dat alle spullen veilig opgeborgen blijven tijdens het reizen.

Met 52 liter volume biedt deze tas voldoende ruimte voor kleding, schoenen en andere persoonlijke items. Het heeft ook handige opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak.

De View weekendtas van Parkland is verkrijgbaar in de kleur 600D Poly Black en heeft het productcode 20004. Met zijn trendy ontwerp en praktische functies is deze tas een must-have voor elk kind dat op zoek is naar een stijlvolle en functionele weekendtas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies