Michael Kors

Jet Set Item Ew Tz Tote brown acorn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam brown acorn
Merk product code 30S0GTTT1B
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Serie Jet Set
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor je dagelijkse avonturen? Dan is de Jet Set Item Ew Tz Tote van Michael Kors de ideale keuze voor jou. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas een must-have voor elke modebewuste dame.

Deze schoudertas heeft een breedte van 38 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 25 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je essentials. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel, terwijl de bruine acorn kleur van het leer een warme en luxe uitstraling geeft.

De Jet Set Item Ew Tz Tote is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 4 open binnenvakken kun je al je spullen georganiseerd houden. Of je nu je telefoon, portemonnee, make-up of andere benodigdheden wilt opbergen, deze tas biedt voldoende opbergmogelijkheden.

Deze tas behoort tot de Jet Set serie van Michael Kors, een collectie die bekend staat om zijn tijdloze en elegante ontwerpen. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig zijn opgeborgen, terwijl het volume van 11 liter ervoor zorgt dat je alles kunt meenemen wat je nodig hebt.

Met de Jet Set Item Ew Tz Tote ben je altijd klaar om op pad te gaan. Of je nu een dagje gaat shoppen, een afspraak hebt of gewoon je dagelijkse routine volgt, deze tas is de perfecte metgezel. Bestel nu en voeg een vleugje luxe toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies