Kipling

Arto Blue Bleu 2

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 26 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Blue Bleu 2
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Arto
Type sluiting Ritssluiting
Volume 6 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Arto van Kipling de perfecte keuze voor jou! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een breedte van 29 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 26 cm. Met een volume van 6 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Arto is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook lang meegaat. De zilverkleurige hardware geeft een moderne touch aan de tas. De kleur van deze tas is Blue Bleu 2, wat zorgt voor een frisse en eigentijdse uitstraling.

Wat deze crossbodytas echt onderscheidt, zijn de handige opbergopties. Met 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken, kun je al je spullen georganiseerd houden. Of je nu je telefoon, portemonnee, sleutels of make-up wilt opbergen, deze tas biedt voldoende ruimte voor alles wat je nodig hebt.

De Arto heeft ook een verstelbare schouderband, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw gewenste lengte. Of je nu liever de tas over je schouder draagt of crossbody, deze tas biedt optimaal draagcomfort.

Met zijn ritssluiting is de Arto veilig en gemakkelijk te openen en te sluiten. Je kunt erop vertrouwen dat je spullen veilig zijn opgeborgen, waar je ook naartoe gaat.

Als je op zoek bent naar een trendy en praktische crossbodytas, dan is de Arto van Kipling de perfecte keuze. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, verstelbare schouderband en stijlvolle design, zal deze tas zeker een favoriet worden in jouw collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies