Furla

Metropolis Small Shoulder Bag Marshmallow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Furla
Merk kleurnaam Marshmallow
Merk product code WB00772 AX0732 1007
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Metropolis
Type sluiting Kliksluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Furla Metropolis Small Shoulder Bag echt iets voor jou! Deze prachtige tas behoort tot de categorie schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Metropolis Small Shoulder Bag heeft een compact formaat met afmetingen van 22 cm breed, 6.5 cm diep en 15 cm hoog. Hierdoor is hij ideaal om al je essentiële spullen mee te nemen, zonder dat de tas te groot of zwaar wordt. Bovendien is de tas gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

Wat deze tas echt bijzonder maakt, is de goudkleurige hardware. Dit geeft de Metropolis Small Shoulder Bag een elegante en trendy uitstraling. Daarnaast is de tas voorzien van een verstelbare schouderband, waardoor je hem op de gewenste lengte kunt dragen.

De Metropolis Small Shoulder Bag is onderdeel van de Metropolis serie van het bekende merk Furla. Dit Italiaanse merk staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail, en dat is zeker terug te zien in deze tas. De kleur van de tas is Marshmallow, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling.

Wat betreft opbergmogelijkheden, heeft deze tas één binnenvak met ritssluiting. Hierin kun je je waardevolle spullen veilig opbergen, zodat je altijd alles bij de hand hebt. De tas sluit met een handige kliksluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

Al met al is de Furla Metropolis Small Shoulder Bag een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Met zijn compacte formaat, hoogwaardige materialen en trendy design is deze tas perfect voor elke gelegenheid. Bestel hem nu en maak je outfit helemaal compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies