Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
VAUDE

Cityduffel 35 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 53 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 36 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13.3 inch
Materiaal Gerecycled polyamide
Merk Vaude
Merk kleurnaam Black
Merk product code 16005
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Cityduffel
Type sluiting Ritssluiting
Volume 35 l

De Cityduffel 35 is een perfecte weekendtas voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 53 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 36 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het duurzame gerecyclede polyamide materiaal zorgt ervoor dat je niet alleen trendy bent, maar ook bijdraagt aan een duurzame levensstijl.

Deze tas is voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen. Het laptopvak is geschikt voor een 13.3 inch laptop, waardoor je je elektronica veilig kunt meenemen. De zwarte kleur van de hardware geeft de tas een moderne uitstraling.

Met de ritssluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten, terwijl het buitenvak met ritssluiting extra opbergmogelijkheden biedt. Of je nu een weekendje weg gaat of gewoon je dagelijkse spullen wilt meenemen, de Cityduffel 35 is de ideale metgezel.

Deze tas is onderdeel van de Cityduffel serie van het merk Vaude. Met de merkproductcode 16005 en de merkkleurnaam Black, weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Met een volume van 35 liter kun je al je spullen georganiseerd en stijlvol meenemen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies