Reisenthel

Allrounder Large Reistas Signature Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 48 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 39.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Signature Navy
Schouderband Verstelbaar
Serie Allrounder
Type sluiting Ritssluiting
Volume 30 l

Op zoek naar de perfecte reistas die geschikt is voor alle gelegenheden? Maak kennis met de Allrounder Large Reistas van Reisenthel. Deze schoudertas is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime en veelzijdige tas. Met een breedte van 48 cm, een diepte van 29 cm en een hoogte van 39.5 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Allrounder Large Reistas is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik en langdurige slijtage. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte of voorkeur. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn tijdens het reizen.

Met een indrukwekkend volume van 30 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere persoonlijke items. Of je nu een weekendje weg gaat, naar de sportschool gaat of gewoon een dagje uit bent, deze tas is de perfecte metgezel.

De Allrounder Large Reistas behoort tot de schoudertassen categorie en is onderdeel van de Allrounder serie van Reisenthel. De Signature Navy kleur van dit merk geeft de tas een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Of je nu een fashionista bent of gewoon op zoek bent naar een praktische tas, deze Allrounder Large Reistas zal zeker aan al je verwachtingen voldoen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies