Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Reisenthel

Allrounder Large Reistas Twist Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 48 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 39.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Twist Blue
Schouderband Verstelbaar
Serie Allrounder
Type sluiting Ritssluiting
Volume 30 l

Op zoek naar een ruime en veelzijdige reistas? Dan is de Allrounder Large Reistas van Reisenthel perfect voor jou. Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en heeft een indrukwekkende capaciteit van 30 liter.

De afmetingen van deze tas zijn 48 cm breed, 29 cm diep en 39.5 cm hoog, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je benodigdheden mee te nemen. Het materiaal van de tas is gemaakt van duurzaam polyester, wat zorgt voor een lange levensduur.

De Allrounder Large Reistas is ontworpen voor volwassenen en heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn tijdens het reizen.

Deze tas is onderdeel van de Allrounder serie van Reisenthel en heeft de kleur Twist Blue, een opvallende en trendy keuze. Of je nu op reis gaat, naar de sportschool gaat of gewoon een dagje uit bent, deze reistas is de ideale metgezel.

Met de Allrounder Large Reistas ben je altijd goed voorbereid en stijlvol onderweg. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze praktische en modieuze schoudertas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies