Herschel Supply Co.

Eco Novel Ash Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 52 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 29.8 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Ash Rose
Merk product code 10973
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 42.5 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle schoudertas? Maak kennis met de Eco Novel van Herschel Supply Co. Deze tas is perfect voor dames die op zoek zijn naar een duurzame optie. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze tas bij aan een milieuvriendelijke levensstijl.

Met afmetingen van 52 cm breed, 28 cm diep en 29.8 cm hoog, biedt de Eco Novel voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een weekendje weg bent of gewoon een dagje uit, deze tas kan het allemaal aan. Met een volume van 42.5 liter hoef je je geen zorgen te maken dat je iets belangrijks achterlaat.

De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor ultiem draagcomfort. Pas de lengte aan naar jouw voorkeur en draag de tas op de manier die het beste bij je past. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over iets verliezen onderweg.

De Eco Novel is verkrijgbaar in de prachtige kleur Ash Rose, wat een vleugje vrouwelijkheid toevoegt aan je outfit. Met de merkproductcode 10973 weet je zeker dat je een authentiek product van Herschel Supply Co. in handen hebt. Deze tas is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en duurzaamheid.

Maak een statement met de Eco Novel schoudertas en draag bij aan een betere wereld. Kies voor gerecycled materiaal en geniet van de functionaliteit en stijl die deze tas te bieden heeft. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de schoonheid van deze geweldige tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies