Eastpak

Stand More Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 53 cm
Diepte 24 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black
Merk product code EK0A5B9H
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 34 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Stand More van Eastpak precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 53 cm, een diepte van 24 cm en een hoogte van 25 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. Het polyester materiaal zorgt ervoor dat de tas duurzaam en waterbestendig is, perfect voor dagelijks gebruik.

De Stand More is ontworpen voor volwassenen en heeft een gunmetal kleurige hardware, wat een moderne en trendy uitstraling geeft. Het merk Eastpak staat bekend om zijn kwaliteit en deze tas is daar geen uitzondering op. Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort.

De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn en het buitenvak met ritssluiting biedt extra opbergmogelijkheden. Met een volume van 34 liter kun je gemakkelijk al je benodigdheden meenemen, of het nu voor werk, school of een dagje uit is.

De Stand More in de kleur zwart, met de merknaam "Black" en productcode "EK0A5B9H", is een must-have accessoire voor iedereen die op zoek is naar een praktische en trendy schoudertas. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de stijl van de Stand More!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies