Eastpak

Reader Medium Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 63 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 27 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black
Merk product code EK00082D
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 51.5 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Reader Medium van Eastpak precies wat je nodig hebt. Met zijn ruime afmetingen van 63 cm breed, 29 cm diep en 27 cm hoog, biedt deze tas voldoende opbergruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg gaat, deze tas is perfect voor volwassenen die graag georganiseerd en trendy willen blijven.

De Reader Medium is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De zwarte kleur van de hardware geeft de tas een moderne uitstraling die bij elke outfit past. Het merk Eastpak staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de Reader Medium laten ze zien waarom ze zo geliefd zijn.

Deze schoudertas heeft een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je hem op verschillende manieren kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn en gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer je ze nodig hebt. Daarnaast heeft de tas een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je snel en gemakkelijk kleine items kunt opbergen.

Met een volume van 51.5 liter biedt de Reader Medium voldoende ruimte voor al je essentials en meer. Of je nu je laptop, boeken, kleding of andere persoonlijke spullen wilt meenemen, deze tas kan het allemaal aan. Laat je niet beperken door een te kleine tas, kies voor de Reader Medium en geniet van de vrijheid om alles mee te nemen wat je nodig hebt.

Met de Reader Medium schoudertas van Eastpak ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft. Waar wacht je nog op?

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies