Reisenthel

Coolerbag S Pocket Mixed Dots Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22.5 cm
Diepte 18.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 12 cm
Materiaal Gerecycled PET
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Mixed Dots Red
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2.5 l

De Coolerbag S Pocket is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en praktische koeltas. Met een breedte van 22.5 cm, een diepte van 18.5 cm en een hoogte van 12 cm, biedt deze koeltas voldoende ruimte om al je favoriete snacks en drankjes koel te houden tijdens een dagje uit of een picknick in het park.

Wat deze koeltas echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled PET-materiaal. Door te kiezen voor duurzaamheid en gerecyclede materialen, draag je bij aan een beter milieu zonder concessies te doen aan stijl. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en innovatieve ontwerpen, en de Coolerbag S Pocket is daar geen uitzondering op.

Met een inhoud van 2.5 liter biedt deze koeltas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu een paar blikjes frisdrank, een lunchpakket of wat snacks wilt meenemen, de Coolerbag S Pocket heeft genoeg ruimte om alles koel en vers te houden. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn en voorkomt dat er warme lucht naar binnen komt.

De Coolerbag S Pocket is verkrijgbaar in de kleur Mixed Dots Red, wat zorgt voor een speelse en opvallende uitstraling. Of je nu naar het strand gaat, een dagje gaat winkelen of een lange wandeling maakt, deze koeltas is de perfecte metgezel om je eten en drinken koel te houden.

Als je op zoek bent naar een koeltas die niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en milieuvriendelijk, dan is de Coolerbag S Pocket de ideale keuze. Met zijn compacte formaat, duurzaamheid en trendy design is deze koeltas een must-have accessoire voor elke modebewuste volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies