Fjallraven

Kanken Mini Cooler Peach Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.5 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled, Organisch
Hoogte 26 cm
Keurmerken G-1000
Materiaal Organisch katoen 35%, 65% Gerecycled polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Peach Pink
Merk product code F23782
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2.5 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend

De Kanken Mini Cooler van Fjallraven is een trendy koeltas voor dames. Met een breedte van 20.5 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 26 cm is deze koeltas compact en handig om mee te nemen. Het materiaal van de tas bestaat uit organisch katoen (35%) en gerecycled polyester (65%), waardoor het zowel duurzaam als milieuvriendelijk is.

De Kanken Mini Cooler is voorzien van een ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft de tas een volume van 2.5 liter, wat voldoende ruimte biedt voor je lunch, snacks of drankjes. Het G-1000 keurmerk garandeert de kwaliteit en duurzaamheid van deze koeltas.

De tas heeft een mooie Peach Pink kleur, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Het merk Fjallraven staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Kanken Mini Cooler is daar geen uitzondering op. Met de handige opbergoptie van een binnenvak met ritssluiting kun je je spullen georganiseerd houden.

De Kanken Mini Cooler is waterafstotend, waardoor je inhoud beschermd blijft tegen vocht. Het onderhoud van de tas is eenvoudig, met een zachte borstel en lauwwarm water kun je de tas schoonmaken en fris houden. Met zijn gerecyclede en organische materialen is deze koeltas niet alleen praktisch, maar ook een bewuste keuze voor het milieu.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies