Sandqvist

Lo Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 14 cm
Materiaal Gerecycled nylon
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Black
Merk product code SQA2006
Schouderband Verstelbaar
Serie Lo
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle heuptas? Dan is de Lo heuptas van Sandqvist precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 24 cm breed, 8 cm diep en 14 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Lo heuptas is gemaakt van gerecycled nylon, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het verstelbare schouderbandje zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

Met zijn tijdloze zwarte kleur en het merklogo van Sandqvist is deze heuptas niet alleen praktisch, maar ook nog eens een echte eyecatcher. De Lo heuptas behoort tot de Lo serie van Sandqvist en heeft de productcode SQA2006.

Of je nu op reis gaat, een festival bezoekt of gewoon je handen vrij wilt hebben tijdens het winkelen, de Lo heuptas is de perfecte metgezel. Bestel hem nu en geniet van de functionaliteit en stijl die deze tas te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies