Mister Miara

Mimosa Crossbody/beltbag Misty Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk Mister Miara
Merk kleurnaam Misty Blue
Merk product code 3606
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 1 l

De Mimosa Crossbody/beltbag is een trendy heuptas voor dames van het merk Mister Miara. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 4.5 cm en een hoogte van 12 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De goudkleurige hardware geeft een luxe uitstraling aan de tas.

Gemaakt van hoogwaardig kunstleer, is de Mimosa Crossbody/beltbag niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. De Misty Blue kleur van het merk voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit. Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en stijl.

Deze tas is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Met een magneetsluiting en een overslag is je inhoud veilig en gemakkelijk toegankelijk. Binnenin vind je een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden. Met een volume van 1 liter is deze tas perfect voor dagelijks gebruik of voor een avondje uit.

Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met de Mimosa Crossbody/beltbag van Mister Miara. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies