Unisa

Zbruna Blossom

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Suède
Merk Unisa
Merk kleurnaam Blossom
Merk product code Zbruna_23_Ks
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting

Op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect is voor elke gelegenheid? Maak kennis met de Zbruna handtas van Unisa, een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar zowel functionaliteit als fashion. Met zijn afmetingen van 18 cm breed, 6 cm diep en 13 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials zonder te groot of te klein te zijn.

De Zbruna handtas is gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een duurzame kwaliteit. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel, waardoor deze tas een echte eyecatcher is. Het verstelbare schouderbandje zorgt voor extra comfort en veelzijdigheid, zodat je de tas kunt dragen zoals jij dat wilt.

Deze handtas is voorzien van een handige magneetsluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen terwijl ze veilig opgeborgen blijven. Het interieur van de tas heeft één open binnenvak, waardoor je je essentials georganiseerd kunt houden. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon een dagje gaat winkelen, de Zbruna handtas is de perfecte metgezel die je outfit compleet maakt.

Met zijn trendy kleurnaam "Blossom" en de unieke productcode "Zbruna_23_Ks" laat deze tas zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit. Het merk Unisa staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze handtas is daar geen uitzondering op. Dus waar wacht je nog op? Voeg de Zbruna handtas toe aan je collectie en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies