Ted Baker

Sukicon Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 35 cm
Materiaal Polyvinyl
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 248227
Type sluiting Geen sluiting
Volume 22 l

Ben je op zoek naar een trendy schoudertas die perfect past bij elke outfit? Dan is de Sukicon schoudertas van Ted Baker precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 45 cm breed, 14 cm diep en 35 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Sukicon schoudertas is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig polyvinyl materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en waterbestendigheid. De tas is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en elegante look.

Met zijn handige open ontwerp heeft de Sukicon schoudertas geen sluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas biedt genoeg ruimte met een inhoud van 22 liter.

Met het merkproductcode 248227 ben je verzekerd van de kwaliteit en het vakmanschap waar Ted Baker bekend om staat. De Sukicon schoudertas is een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Bestel nu en maak een statement met deze prachtige tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies