Ted Baker

Jorjia Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Pink
Merk product code 260550
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Druksluiting
Volume 3 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Jorjia handtas van Ted Baker een absolute must-have! Deze handtas behoort tot de categorie Handtassen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn afmetingen van 24 cm breed, 16 cm diep en 8 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Jorjia handtas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een prachtige roze kleur, die perfect past bij elke gelegenheid. De goudkleurige hardware geeft de tas een luxe uitstraling en voegt een vleugje glamour toe aan je look. Met de druksluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten, zodat je altijd snel bij je spullen kunt.

Deze handtas biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen. Met een volume van 3 liter is er voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat de tas te groot of zwaar wordt.

Met de Jorjia handtas van Ted Baker maak je gegarandeerd een fashion statement. Of je nu naar een feestje gaat, een dagje gaat shoppen of naar je werk, deze tas is de perfecte aanvulling op elke outfit. Bestel nu en laat jezelf stralen met deze prachtige handtas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies