Studio Ditte

Duffle Bag Cherry Terracotta Cherry Terracotta

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 43 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 21 cm
Kleur hardware Roze
Materiaal Gerecycled PET
Merk Studio Ditte
Merk kleurnaam Cherry Terracotta
Merk product code 1702035
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 18 l

De Duffle Bag Cherry Terracotta is een trendy schoudertas voor kinderen. Met een breedte van 43 cm, een diepte van 21 cm en een hoogte van 21 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al hun spullen. Gemaakt van gerecycled PET-materiaal, draagt deze tas bij aan duurzaamheid en het behoud van het milieu.

De tas is voorzien van een verstelbare schouderband, waardoor hij comfortabel kan worden gedragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat de inhoud veilig opgeborgen blijft. De roze kleur van de hardware geeft een speelse en vrolijke uitstraling aan de tas.

Studio Ditte, een bekend merk op het gebied van kinderaccessoires, heeft deze tas ontworpen. De kleurnaam "Cherry Terracotta" geeft de tas een unieke en trendy uitstraling. Met de productcode 1702035 is deze tas gemakkelijk te vinden in onze collectie.

Met een volume van 18 liter biedt de Duffle Bag Cherry Terracotta voldoende ruimte voor schoolboeken, speelgoed of andere benodigdheden. Deze tas is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en milieuvriendelijk. Een must-have accessoire voor modebewuste kinderen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies