Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
LouLou Essentiels

Robuste Cacao

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Cacao
Merk product code 20BAGXS
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Robuste
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stevige en stijlvolle schoudertas? Dan is de Robuste van LouLou Essentiels precies wat je nodig hebt! Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Robuste heeft een breedte van 25 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 25 cm. De perfecte afmetingen om al je essentials mee te nemen zonder dat de tas te groot of te klein aanvoelt. De goudkleurige hardware geeft de tas een luxe uitstraling en voegt een vleugje glamour toe aan je outfit.

Deze tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe gevoel. Het merk LouLou Essentiels staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Robuste is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas is cacao, een warme en tijdloze kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

De Robuste heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden. De schouderband is verstelbaar en afneembaar, zodat je de tas op verschillende manieren kunt dragen en aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

De Robuste behoort tot de serie met dezelfde naam en wordt gesloten met een handige ritssluiting. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel. Bestel de Robuste vandaag nog en voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je dagelijkse look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies