HVISK

Renei Croco Baby Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15.5 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk HVISK
Merk kleurnaam Baby Blue
Merk product code H1772
Opberg opties 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Renei
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 1 l

Op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect is voor elke gelegenheid? Maak kennis met de Renei Croco handtas van HVISK. Deze prachtige tas behoort tot de categorie Handtassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Renei Croco handtas heeft een breedte van 15.5 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 11.5 cm. Met een volume van 1 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentiële spullen. Het kunstleren materiaal geeft de tas een luxe uitstraling, terwijl de zilverkleurige hardware een vleugje elegantie toevoegt.

Deze tas is onderdeel van de Renei serie en heeft een magneetsluiting met een overslag, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk blijven. Daarnaast heeft de tas een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je hem op verschillende manieren kunt dragen.

Met één open buitenvak biedt de Renei Croco handtas handige opbergopties voor kleine items die je snel bij de hand wilt hebben. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon een dagje gaat winkelen, deze tas is de perfecte metgezel.

De Renei Croco handtas is verkrijgbaar in de prachtige kleur Baby Blue, met de merknaam HVISK en productcode H1772. Laat je stijl zien met deze trendy en functionele handtas. Bestel nu en maak een statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies