HVISK

Amble Matte Motion Reeboot Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31.5 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyester
Merk HVISK
Merk kleurnaam Reeboot Green
Merk product code H2471
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Amble
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame shopper? Dan is de Amble Matte Motion van HVISK de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 31,5 cm breed, 11 cm diep en 25 cm hoog biedt deze shopper voldoende ruimte voor al je essentials.

De Amble Matte Motion is speciaal ontworpen voor dames die waarde hechten aan duurzaamheid. Gemaakt van gerecycled polyester, draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar zie je er ook nog eens trendy uit. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met de ritssluiting kun je de tas veilig afsluiten en je spullen beschermen. Binnenin vind je een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting, zodat je je spullen georganiseerd kunt opbergen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, de Amble Matte Motion is de ideale metgezel.

De Amble Matte Motion behoort tot de Amble serie van HVISK en is verkrijgbaar in de kleur "Reeboot Green". Met de merkproductcode H2471 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Bestel nu en voeg deze trendy shopper toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies