DWRS

Molise Metallic Champagne

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk DWRS
Merk kleurnaam Champagne
Merk product code T21102 - 06
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect is voor elke gelegenheid? Maak kennis met de Molise Metallic handtas van DWRS. Deze prachtige handtas behoort tot de categorie Handtassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Molise Metallic handtas heeft een breedte van 20 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 18 cm. Met deze compacte afmetingen is de tas ideaal om al je essentiële spullen mee te nemen, zonder dat het te zwaar wordt.

De handtas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een goudkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Het merk DWRS staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze tas.

De Molise Metallic handtas heeft een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je zelf kunt bepalen hoe je de tas draagt. Of je nu liever de tas aan je schouder draagt of als crossbody, met deze handtas kan het allemaal.

De handtas sluit met een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Geen gedoe meer met losse flapjes of knopen, met deze tas heb je alles binnen handbereik.

Met de Molise Metallic handtas van DWRS maak je een fashion statement. De champagnekleurige merknaam en productcode (T21102 - 06) geven de tas een unieke en trendy uitstraling. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje gaat winkelen, met deze handtas steel je gegarandeerd de show.

Wacht niet langer en voeg de Molise Metallic handtas toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies