Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
BURKELY

Burkely Antique Avery Handbag S Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 21 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 8005369.56
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Antique Avery
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 8.3 l

Op zoek naar een stoere handtas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Burkely Antique Avery Handbag S echt iets voor jou! Deze schoudertas behoort tot de categorie "Schoudertassen" en is speciaal ontworpen voor dames.

De Burkely Antique Avery Handbag S is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een zwarte kleur, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met een breedte van 33 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 21 cm biedt deze handtas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het heeft een inhoud van 8.3 liter, dus je kunt gemakkelijk al je essentials meenemen.

De Burkely Antique Avery Handbag S is voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Het heeft ook een ritssluiting, zodat je spullen veilig opgeborgen zijn.

De handtas heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en snel vinden wat je nodig hebt.

De Antique Avery serie van Burkely staat bekend om zijn stoere stijl en duurzame materialen. Met de Burkely Antique Avery Handbag S voeg je een vleugje stoerheid toe aan elke outfit.

Deze handtas heeft een merkproductcode van 8005369.56 en is van het merk Burkely, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap.

Wacht niet langer en voeg de Burkely Antique Avery Handbag S toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies