Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Fietstassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Fietstassen

Herkent u het om op de fiets te springen verpakt en ingepakt met zware boodschappentassen? Fietstassen zijn de ideale oplossing! U kan uw schooltas, laptoptas of boodschappen eenvoudig in deze tassen doen, zodat u uw reis met de fiets kan voortzetten zonder te sleuren.


Praktische fietstassen

Fietstassen zijn er in verschillende modellen. Je hebt de dubbele fietstassen, de enkele fietstas, maar er zijn ook fietstassen zonder drager, dit wordt ook wel de zadeltas genoemd. Een fietstas staat voor gemak en veiligheid. Fietstassen worden meestal als ouderwets beschouwd. Maar tegenwoordig is de damesfietstas verkrijgbaar in alle maten, kleuren en patronen, dus er is een trendy fietstas voor iedereen.


Dubbele fietstassen

De dubbele fietstassen zijn het meest verkocht in Nederland. Dubbele fietstassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. De dubbele fietstassen zijn perfect voor alle fietsen met bagagedragers. Doordat de fietstas aan beide zijden van het wiel is bevestigd, is het gewicht goed verdeeld.


Reisenthel fietstassen

Reisenthel fietstassen worden gekenmerkt door hun moderne uitstraling en ze zijn perfect voor stadmensen of outdoor persoon. Reisenthel's Urban collectie richt zich op less is more. De witte/zwarte fietstassen behoren tot deze collectie. De tassen zijn licht van gewicht, maar gemaakt van een sterk spatwaterdicht materiaal.


Bestel uw fietstas online

Heb u uw toekomstige fietstas al gespot in onze webshop? Shop deze fietstas online. Als u uw tas voor uw fiets op een werkdag voor 12 uur bestelt, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Zo kan u snel genieten van uw nieuwe fietstas.