Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Shabbies

Crossbody Vegetable Tanned Leather Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Shabbies
Merk kleurnaam Green
Merk product code 261020251
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Crossbody Vegetable Tanned Leather is een stijlvolle en praktische tas voor dames. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 13.5 cm, is deze tas compact maar ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen.

Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van zilverkleurige hardware, straalt deze tas kwaliteit en stijl uit. Het merk Shabbies staat bekend om zijn vakmanschap en dit is terug te zien in de afwerking van de tas. De kleur van de tas is groen, wat zorgt voor een frisse en trendy uitstraling.

Met een ritssluiting als type sluiting, kun je er zeker van zijn dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel. Met de Crossbody Vegetable Tanned Leather van Shabbies maak je een fashion statement en ben je altijd on-trend.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies