Rains

Rolltop Messenger Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42 cm
Diepte 15.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 35 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Green
Merk product code 13940
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Rolltop
Volume 20 l

De Rolltop Messenger van Rains is een stijlvolle en praktische crossbodytas voor volwassenen. Met een breedte van 42 cm, een diepte van 15.5 cm en een hoogte van 35 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen.

De Rolltop Messenger is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. De tas is voorzien van een rolltop sluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen en deze veilig kunt opbergen. De zwarte kleur hardware geeft de tas een moderne uitstraling.

Deze crossbodytas is afkomstig van het bekende merk Rains en heeft de kleurnaam "Green". Met de productcode 13940 is deze tas eenvoudig te vinden in onze webshop. Met een volume van 20 liter biedt de Rolltop Messenger voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk gaat of een dagje uit bent.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies