O My Bag

Gina Baguette Classic Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk O My Bag
Merk kleurnaam Classic Cognac
Merk product code OMB-E154
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 4 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Maak kennis met de Gina Baguette van O My Bag. Deze tas is perfect voor dames die op zoek zijn naar een compacte tas die toch voldoende ruimte biedt voor al hun essentials.

De Gina Baguette heeft een breedte van 25 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 20 cm, waardoor hij de perfecte maat heeft voor dagelijks gebruik. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het klassieke cognac-kleurige leer, waardoor deze tas een tijdloze uitstraling heeft.

De tas is voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu kiest voor een crossbody-stijl of liever de tas als een clutch draagt, de keuze is aan jou.

Met een magneetsluiting is de Gina Baguette gemakkelijk te openen en te sluiten, zodat je snel toegang hebt tot je spullen. Met een volume van 4 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor je telefoon, portemonnee, sleutels en andere dagelijkse benodigdheden.

Met zijn hoogwaardige materiaal en vakmanschap is de Gina Baguette een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Voeg deze prachtige tas toe aan je collectie en maak een statement met stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies