MYoMY

My Paper Bag Mini Handbag Crossbody rambler black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk MYOMY
Merk kleurnaam rambler black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie My Paper Bag
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische handtas? Dan is de My Paper Bag Mini Handbag Crossbody van MYOMY perfect voor jou! Deze trendy crossbodytas behoort tot de categorie "Crossbodytassen" en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze handtas heeft een breedte van 26 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 19 cm, waardoor het de ideale maat heeft om al je essentiële spullen mee te nemen. Het materiaal van de tas is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

De My Paper Bag Mini Handbag Crossbody is uitgerust met zilverkleurige hardware, wat een moderne en trendy touch toevoegt aan het ontwerp. De tas heeft een verstelbare schouderband, waardoor je de lengte kunt aanpassen aan jouw voorkeur en comfort.

Wat deze tas echt praktisch maakt, is de opbergmogelijkheden. Het heeft 1 binnenvak met ritssluiting en 3 open binnenvakken, waardoor je al je spullen georganiseerd kunt houden. Of je nu je telefoon, portemonnee, make-up of andere benodigdheden wilt meenemen, deze tas biedt voldoende ruimte.

De My Paper Bag Mini Handbag Crossbody maakt deel uit van de populaire serie "My Paper Bag" van MYOMY. Met zijn ritssluiting is je inhoud veilig en beschermd. Met een volume van 3 liter is deze tas compact maar toch ruim genoeg voor al je dagelijkse benodigdheden.

Als je op zoek bent naar een trendy en functionele handtas, dan is de My Paper Bag Mini Handbag Crossbody de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en voeg deze must-have tas toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies