Monk & Anna

Soma Half Moon Bag Grain Milk

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyurethaan
Merk Monk & Anna
Merk kleurnaam Grain Milk
Merk product code 1601686
Opberg opties 1 open binnenvak
Type sluiting Magneetsluiting

De Soma Half Moon Bag is een trendy crossbodytas voor dames. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 19 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentiële spullen mee te nemen. De zwarte kleur hardware geeft een stijlvolle touch aan het ontwerp.

Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, is deze tas niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Het merk Monk & Anna staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van de tas, Grain Milk, voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit.

Met de magneetsluiting is de tas gemakkelijk te openen en te sluiten. Het heeft ook een handig open binnenvak waarin je je spullen georganiseerd kunt houden. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit, de Soma Half Moon Bag is de perfecte metgezel.

Met de productcode 1601686 is deze tas gemakkelijk te vinden op onze website. Bestel vandaag nog en voeg deze trendy crossbodytas toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies