Michael Kors

Jet Set Charm Small Phone Crossbody Vanilla Acrn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Vanilla Acrn
Merk product code 32S1GT9C2B
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Jet Set Charm
Type sluiting Druksluiting

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle crossbodytas? Dan is de Jet Set Charm Small Phone Crossbody van Michael Kors precies wat je nodig hebt. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De afmetingen van deze tas zijn perfect voor al je essentials. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 4.5 cm en een hoogte van 10 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je belangrijke spullen. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas luxe en kwaliteit uit.

De Jet Set Charm Small Phone Crossbody is onderdeel van de populaire Jet Set Charm serie van Michael Kors. Het merk staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en dit model is daar geen uitzondering op. De tas is uitgevoerd in de kleur Vanilla Acrn, wat zorgt voor een elegante en veelzijdige uitstraling.

Naast het feit dat deze tas er geweldig uitziet, is hij ook nog eens zeer functioneel. Met ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld hoef je geen aparte portemonnee meer mee te nemen. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen.

De Jet Set Charm Small Phone Crossbody sluit met een handige druksluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel. Bestel hem nu en voeg een vleugje luxe toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies