Michael Kors

Jet Set Charm Sm Th Phone Xbody black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 5.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam black
Merk product code 32T0GT9C5L
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak, 5 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Jet Set Charm
Type sluiting Druksluiting

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Jet Set Charm Sm Th Phone Xbody van Michael Kors perfect voor jou! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze stijlvolle tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een goudkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 5.5 cm en een hoogte van 15 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Jet Set Charm Sm Th Phone Xbody heeft een handige druksluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast is de tas voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je hem op verschillende manieren kunt dragen.

In het interieur van de tas vind je een binnenvak met ritssluiting, ideaal voor het opbergen van waardevolle spullen. Daarnaast heeft de tas ook een open buitenvak en maar liefst vijf open binnenvakken, waardoor je al je benodigdheden georganiseerd kunt houden.

De Jet Set Charm Sm Th Phone Xbody is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De zwarte kleur geeft de tas een tijdloze uitstraling die bij elke outfit past. Met de ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, is deze tas perfect voor dagelijks gebruik en onderweg.

Als je op zoek bent naar een crossbodytas die zowel functioneel als modieus is, dan is de Jet Set Charm Sm Th Phone Xbody van Michael Kors de ideale keuze. Bestel hem nu en maak een statement met je fashion-forward stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies