Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Michael Kors

Jet Set Charm Medium Top Zip Pochette Crossbody Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 32S1GT9C8L
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open buitenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Jet Set Charm
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Jet Set Charm Medium Top Zip Pochette Crossbody van Michael Kors de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Jet Set Charm Medium Top Zip Pochette Crossbody heeft een breedte van 28 cm, een diepte van 6.5 cm en een hoogte van 18 cm. Met een volume van 3 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het materiaal van de tas is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

De goudkleurige hardware geeft de tas een elegante touch. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je hem op verschillende manieren kunt dragen.

De Jet Set Charm Medium Top Zip Pochette Crossbody is onderdeel van de Jet Set Charm serie van Michael Kors. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van deze tas is zwart, wat tijdloos en makkelijk te combineren is.

Wat betreft opbergmogelijkheden, heeft deze tas een binnenvak met ritssluiting en twee open buitenvakken. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

Met de Jet Set Charm Medium Top Zip Pochette Crossbody ben je klaar om op pad te gaan. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze tas biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel hem nu en maak een statement met je fashion look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies