Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Markberg

Vanya Crossbody Bag Grain black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Markberg
Merk kleurnaam black
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 1 l

De Vanya Crossbody Bag Grain is een stijlvolle en praktische tas voor dames. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 14 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

De Vanya Crossbody Bag Grain van het merk Markberg is uitgerust met verschillende opbergopties. Zo heeft de tas een buitenvak met ritssluiting, ideaal voor het snel opbergen van je telefoon of sleutels. Daarnaast heeft de tas een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden.

De schouderband van de tas is verstelbaar, zodat je de lengte kunt aanpassen aan jouw voorkeur. De tas sluit met een handige magneetsluiting en een overslag, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven. Met een volume van 1 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Vanya Crossbody Bag Grain in de kleur zwart is een tijdloos accessoire dat perfect past bij elke outfit. Of je nu naar kantoor gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is een must-have voor elke fashionista. Bestel nu en maak een statement met deze trendy crossbodytas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies