Markberg

Kamaya Crossbody Bag black with black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Markberg
Merk kleurnaam black with black
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 1 l

De Kamaya Crossbody Bag is een stijlvolle toevoeging aan je collectie accessoires. Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 4.5 cm en een hoogte van 15 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentiële items.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt de Kamaya Crossbody Bag kwaliteit en duurzaamheid uit. Het zilverkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. Het merk Markberg staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en deze tas is daar geen uitzondering op.

De Kamaya Crossbody Bag wordt geleverd in de kleur zwart met zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen, terwijl de magneetsluiting en overslag zorgen voor een veilige sluiting.

Met een volume van 1 liter is deze tas compact maar toch ruim genoeg om al je belangrijke spullen georganiseerd te houden. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, de Kamaya Crossbody Bag is de perfecte metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies