LouLou Essentiels

Robuste Cacao

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Cacao
Merk product code 03MOBILEBAG
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Robuste
Type sluiting Ritssluiting

De Robuste crossbodytas van LouLou Essentiels is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische tas. Met een breedte van 11 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 19 cm, heeft deze tas de perfecte afmetingen om al je essentials mee te nemen zonder te zwaar of onhandig te zijn.

Gemaakt van hoogwaardig leer en afgewerkt met goudkleurige hardware, straalt de Robuste tas luxe en elegantie uit. De cacao kleurnaam van het merk voegt een vleugje warmte en verfijning toe aan je outfit.

De tas is voorzien van verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open buitenvak. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit.

De Robuste tas behoort tot de gelijknamige serie van LouLou Essentiels en is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn en niet per ongeluk uit de tas vallen.

Met de Robuste crossbodytas ben je klaar om elke dag in stijl te trotseren. Bestel nu en voeg deze trendy en praktische tas toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies