LouLou Essentiels

Queen Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Black
Merk product code 28CROSSBODY111S
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Queen
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Queen van LouLou Essentiels de perfecte keuze voor jou. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas een echte must-have voor dames.

De Queen crossbodytas heeft een breedte van 22 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 12 cm, waardoor hij compact en toch ruim genoeg is voor al je essentials. Het leer voelt niet alleen luxe aan, maar zorgt er ook voor dat de tas lang meegaat.

De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne uitstraling, terwijl de verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, met de Queen tas heb je altijd alles bij de hand.

De Queen tas is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas ook nog een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je snel toegang hebt tot bijvoorbeeld je telefoon of sleutels.

Met zijn merknaam "LouLou Essentiels" en productcode "28CROSSBODY111S" ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. De Queen tas maakt deel uit van de populaire Queen serie, die bekend staat om zijn elegantie en functionaliteit.

Laat jezelf stralen met de Queen crossbodytas en voeg een vleugje luxe toe aan je outfit. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de stijl van deze geweldige tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies