LouLou Essentiels

Golden Girl Champagne

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Champagne
Merk product code 28CROSSBODY85LG
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Golden girl
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Golden Girl van LouLou Essentiels precies wat je nodig hebt! Deze trendy tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Golden Girl heeft een breedte van 22 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 12 cm, waardoor hij perfect is voor al je dagelijkse benodigdheden. Het materiaal van deze tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

Met zijn zilverkleurige hardware en de prachtige champagnekleur van LouLou Essentiels, is de Golden Girl een echte eyecatcher. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl het verstelbare schouderbandje zorgt voor optimaal draagcomfort.

De Golden Girl uit de serie van LouLou Essentiels is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Met het buitenvak met ritssluiting heb je altijd snel toegang tot je belangrijkste items. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze tas is de perfecte metgezel.

Wacht niet langer en voeg de Golden Girl crossbodytas toe aan je collectie! Bestel hem vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies