LouLou Essentiels

Ally Sage

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Sage
Merk product code SLBXL159S
Ruimte voor muntgeld True
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

De Ally is een stijlvolle crossbodytas van LouLou Essentiels, perfect voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 11 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van hoogwaardig leer en afgewerkt met zilverkleurige hardware, straalt de Ally luxe en kwaliteit uit.

Deze crossbodytas is uitgevoerd in de prachtige kleur Sage, wat zorgt voor een verfijnde en eigentijdse uitstraling. De verstelbare en afneembare schouderband biedt veelzijdigheid en maakt het dragen van de tas comfortabel en praktisch.

Met een handige ritssluiting is de Ally gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor je spullen veilig en georganiseerd blijven. Daarnaast beschikt deze tas over ruimte voor muntgeld, waardoor je al je benodigdheden op één plek kunt bewaren.

Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Ally is de perfecte metgezel. Met zijn trendy design en functionele eigenschappen is deze crossbodytas een must-have voor elke fashionista.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies