Kurt Geiger

Mini Kensington S Bag Other

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Kurt Geiger
Merk kleurnaam Other
Merk product code 2471199109
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Kensington
Type sluiting Magneetsluiting

De Mini Kensington S Bag is een trendy crossbodytas voor dames. Met een breedte van 19 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 13 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. De zilverkleurige hardware geeft een stijlvolle touch aan het geheel.

Deze tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Het merk Kurt Geiger staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze tas. De kleur van de tas is Other, wat zorgt voor een unieke en opvallende look.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas op de gewenste lengte dragen, waardoor hij comfortabel en praktisch is. De tas heeft een magneetsluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

De Mini Kensington S Bag behoort tot de Kensington serie, die bekend staat om zijn trendy en eigentijdse ontwerpen. Met 1 open binnenvak biedt deze tas voldoende opbergmogelijkheden voor je telefoon, portemonnee en andere benodigdheden.

Met de Mini Kensington S Bag maak je een fashion statement en ben je altijd stijlvol onderweg. Bestel deze must-have crossbodytas vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies