KENDALL + KYLIE

Charlotte Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18.5 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyvinyl
Merk Kendall + Kylie
Merk kleurnaam Black
Merk product code HBKK2220004
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l

Maak kennis met Charlotte, een trendy crossbodytas van het merk Kendall + Kylie. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 18.5 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 12 cm, heeft Charlotte de perfecte afmetingen om al je essentials mee te nemen.

Deze stijlvolle tas is gemaakt van hoogwaardig polyvinyl materiaal en heeft een zilverkleurige hardware, wat een moderne en luxe uitstraling geeft. Het merk Kendall + Kylie staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en Charlotte is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur Black en de merkproductcode HBKK2220004 is deze tas een echte eyecatcher.

Charlotte biedt verschillende opbergmogelijkheden om georganiseerd te blijven. Met 2 buitenvakken met ritssluiting kun je gemakkelijk je telefoon, sleutels of andere kleine items opbergen. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen.

De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. Met een volume van 2 liter is Charlotte compact maar toch ruim genoeg voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, Charlotte is de perfecte metgezel.

Met Charlotte aan je zijde ben je altijd stijlvol en georganiseerd. Bestel deze trendy crossbodytas nu en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies