HVISK

Moon Structure Iron Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Gerecycled polyester
Merk HVISK
Merk kleurnaam Iron Blue
Merk product code H2191
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 5 l

Op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect past bij jouw moderne levensstijl? Maak kennis met de Moon Structure handtas van HVISK. Deze trendy tas behoort tot de categorie Handtassen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn afmetingen van 38 cm breed, 7.5 cm diep en 18 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Moon Structure handtas is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen trendy is, maar ook duurzaam. Het zilverkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. De kleur van de tas, genaamd Iron Blue, is afkomstig van het merk HVISK, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten.

Deze handtas is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Hij heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Binnenin vind je een binnenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken, zodat je je spullen georganiseerd kunt houden. Met een inhoud van 5 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

Als je op zoek bent naar een trendy handtas die zowel stijlvol als duurzaam is, dan is de Moon Structure handtas van HVISK de perfecte keuze voor jou. Bestel hem vandaag nog en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies