Furla

Primula Mini Crossbody Webbing Nero Corda Naturale

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Furla
Merk kleurnaam Nero Corda Naturale
Merk product code WB00924 BX1232 9035
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Primula
Type sluiting Ritssluiting

De Primula Mini Crossbody Webbing is een trendy en praktische crossbodytas voor dames. Met een breedte van 19.5 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 12 cm, is deze tas compact maar ruim genoeg om al je essentiële spullen mee te nemen.

Gemaakt van hoogwaardig leer en afgewerkt met goudkleurige hardware, straalt deze tas luxe en stijl uit. Het merk Furla staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit, en de Primula Mini Crossbody Webbing is daar geen uitzondering op.

De tas heeft een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu kiest voor een casual crossbody-stijl of liever de tas als clutch gebruikt, de keuze is aan jou.

Met een ritssluiting is je waardevolle inhoud veilig opgeborgen. Daarnaast heeft de tas ook een handig open binnenvak, zodat je je spullen georganiseerd kunt houden.

De Primula Mini Crossbody Webbing maakt deel uit van de Primula-serie van Furla. Met de merkkleur "Nero Corda Naturale" en de unieke merkproductcode "WB00924 BX1232 9035" is deze tas een echte eyecatcher.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe crossbodytas voor dagelijks gebruik of een speciale gelegenheid, de Primula Mini Crossbody Webbing is de perfecte keuze. Bestel nu en voeg een vleugje elegantie toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies