Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Eastpak

Buddy Triple Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 18 cm
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Triple Denim
Merk product code EK000724
Opberg opties 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Buddy
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Buddy van Eastpak de perfecte keuze voor jou! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een breedte van 13 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 18 cm. Met zijn verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte.

De Buddy is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij duurzaam en waterbestendig is. Met de ritssluiting kun je gemakkelijk en veilig je spullen opbergen. De tas heeft ook 2 open binnenvakken, waardoor je je essentials georganiseerd kunt houden.

De Buddy is onderdeel van de serie met dezelfde naam en heeft de kleur Triple Denim. Met zijn trendy design en het merklogo van Eastpak is deze crossbodytas een echte eyecatcher. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, de Buddy biedt voldoende ruimte en stijl om al je benodigdheden mee te nemen.

Bestel nu de Buddy crossbodytas van Eastpak en geniet van het gemak, de stijl en de kwaliteit die deze tas te bieden heeft. Perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een veelzijdige en trendy tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies