DSTRCT

Harrington Road Crossover Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk DSTRCT
Merk kleurnaam Black
Merk product code 356530
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Harrington Road Crossover van DSTRCT de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is gemaakt van hoogwaardig leer.

Met een breedte van 28 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 20 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen, terwijl de zilverkleurige hardware een trendy touch toevoegt aan je outfit.

De Harrington Road Crossover heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast beschikt de tas over 2 buitenvakken met ritssluiting, waardoor je gemakkelijk bij je essentials kunt. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de ideale metgezel.

Met de zwarte kleur en het stijlvolle design is de Harrington Road Crossover een tijdloze toevoeging aan je tassencollectie. De merknaam DSTRCT staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je lang plezier zult hebben van deze tas. Bestel nu en maak een fashion statement met de Harrington Road Crossover!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies