Dakine

Jordy Crossbody Petal Maze

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 28 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Petal Maze
Merk product code D10002630
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Jordy
Type sluiting Ritssluiting

De Jordy Crossbody is een trendy en praktische crossbodytas van het merk Dakine. Met een breedte van 25 cm, een hoogte van 28 cm en een diepte van 2 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het duurzame materiaal van gerecycled polyester zorgt ervoor dat je niet alleen stijlvol, maar ook milieubewust op pad gaat.

Deze crossbodytas is geschikt voor volwassenen en heeft een verstelbare schouderband, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw gewenste lengte. De zwarte kleur hardware geeft de tas een stoere uitstraling. De Jordy Crossbody is onderdeel van de Jordy serie en heeft een handige ritssluiting als sluiting.

Naast het hoofdvak beschikt deze tas ook over een buitenvak met ritssluiting, waarin je kleine items zoals je telefoon of sleutels veilig kunt opbergen. Met de merknaam "Petal Maze" en de productcode "D10002630" is deze tas een echte eyecatcher.

Met de Jordy Crossbody combineer je stijl en functionaliteit op een duurzame manier. Bestel deze trendy tas vandaag nog en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies