Cowboysbag

Crossbody Palma X Saskia Weerstand Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Olive
Merk product code 3247
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie X Saskia Weerstand
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l

De Crossbody Palma X Saskia Weerstand is een trendy en praktische crossbodytas van het merk Cowboysbag. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 19 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Crossbody Palma X Saskia Weerstand is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een stijlvolle olijfgroene kleur, wat perfect past bij elke outfit. De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne uitstraling. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

Deze tas biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met magneetsluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De schouderband van de Crossbody Palma X Saskia Weerstand is verstelbaar en afneembaar, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu kiest voor een crossbody-stijl of liever de tas als een clutch draagt, de keuze is aan jou.

Met een volume van 3 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat de tas te groot of onhandig wordt. De Crossbody Palma X Saskia Weerstand is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en zal zeker een favoriet worden in je tassencollectie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies